Over de stichting | Contact
start > Projecten

Projecten

Naast het liefdadigheidsconcert, zijn er nog vele projecten die dienen ter ondersteuning van Stichting Vrienden van AikWangWon.

Schoonmaakbedrijf Meerwijk BV


Schoonmaakbedrijf Meerwijk BV vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Mede om deze reden sponsort het bedrijf onze stichting op diverse manieren. Een actueel voorbeeld is: voor elk kerstpakket van hun medewerkers gaat een bedrag naar onze stichting!


Autobedrijf van Kuilenburg


Autobedrijf van Kuilenburg draagt Aikwangwon een warm hart toe. Naast een donatie en het ter beschikking stellen van een busje organiseren zij in februari 2014 een workshop speciaal voor vrouwen “pech onderweg”. De opbrengst van deze workshop zal volledig ten goede komen aan Aikwangwon. Meer informatie en het deelnemen aan deze wokshop volgt zo snel mogelijk.

De stichting is Wouter van Kuilenburg zeer erkentelijk voor dit mooie initiatief!


Tennisvereniging Bosch en Duin

In 2011 en 2012 was de opbrengst van de loterij tijdens het open toernooi bestemd voor de stichting.


Senz Umbrellas

De ‘Stormplu’ wie kent het niet. De slimme stormbestendige paraplu ontworpen Gerwin Hoogendoorn en mede co-founders Gerard Kool en Philip Hess. Hoe het met Senz Umbrellas is vergaan kun je lezen op www.senzumbrellas.nl Het is een leuk verhaal en zeker de moeite waard om te lezen!

Ook Senz draagt Aikwangwon een warm hart toe. Samen met Korean Connection verkopen zij de stormplu in Korea. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Aikwangwon. Bekijk ook de foto’s in de foto galerij!

Mocht je dit ook een goed idee vinden of zelf mogelijkheden zien voor jouw bedrijf neem dan contact op met Lee Ran Rodenhuis van Korean Connection.

Korean Connection
lee@koreanconnection.nl
+31 6 18186972


Korean Connection BV

 

Korean Connection importeert cosmetica uit Korea naar Nederland. Een gedeelte van de omzet doneert Korean Connection aan de stichting.

Zoeken :

Korea Markt 28 mei 2015

19/06/2015: Evenement studievereniging voor Japan en Koreas...[Lees verder]

Opening pottenbakkerij

20/01/2014: Opening pottenbakkerij Op 30 december was d...[Lees verder]

> Naar het volledige nieuwsoverzicht

Zeg het voort

Jouw naam

Jouw e-mailadres

Naam van je vriend

E-mailadres van je vriend